Ons aanbod

Het aanbod van Toekoer toilets zorgt ervoor dat het toegankelijk is voor elke opdracht. Een greep uit ons assortiment kunt u hieronder bekijken.

Had u graag nog meer informatie rond bepaalde modellen en functionaliteiten gewenst? Bel ons gerust op (0494121556) of laat een bericht na!
Het hele jaar door levert Toekoer toilets in West- en Oost-Vlaanderen op verschillende werven en evenementen met een 24/7 dienstverlening.

Het streven naar hygiënische excellentie & een vlotte communicatie staan hier natuurlijk voorop.

Waarom kiezen voor Toekoer toilets?

✔ Ruim & gevarieerd aanbod: Door verschillende types toiletten kunnen we zowel luxe evenementen, feesten en werven helpen.

✔  Een soepel transportteam: We leveren de openbare toiletten op elk moment, en kunnen deze ook op elk moment terug ophalen. Dit kan overdag maar ook de nacht na het evenement als dit vereist is door de organisatoren of de stad/gemeente.

✔  Hygiënische normen: Toekoer toilets streeft telkens naar een optimale klantentevredenheid. Essentieel hierbij is natuurlijk de hygiëne van de sanitaire installaties. Wij kunnen op elk moment (weekend, nacht, ..) de toiletten reinigen en werken met een efficiënt onderhoudssysteem bij samenwerkingen op langere termijn.

  Overal, voor iedereen: Door het gevarieerd aanbod kunnen wij toiletten aanbieden op maat gemaakt voor het evenement, gaande van urinoirs tot externe handwasstations & toegankelijke toiletten voor mindervaliden.

✔ 24/7 beschikbaar:  U kunt het Toekoer-team elke dag op elk moment bereiken en we zorgen zo snel mogelijk voor een gepaste oplossing .


Wat onze klanten zeggen...

Voor ons feestweekend huren wij toiletten met een tussentijdse reiniging op zondagmorgen zodat ook de gebruikers op zondag een perfect proper toilet kunnen gebruiken.
— Chiro Bekegem

Ook tevreden over onze service? Wij kijken uit naar uw reactie!

Omdat ik slechts enkele dagen in de week aan mijn nieuwbouw werk laat ik het toilet om de 2 weken reinigen, dit bespaart me flink wat centen en het toilet is toch proper en fris.
— Matthias Cobbaert